Elværktøj

57 67 60 65

Kontakt os i dag på tlf.:

RIDGID SERVICEPARTNER

 

Elektro Center Ringsted er autoriseret servicepartner for RIDGID. Vi er et team af højtkvalificerede reparatører med mange års erfaring, som udfører reparationer og lovpligtige serviceeftersyn af professionelt værktøj.

 

Værktøjet bliver naturligvis efterset og repareret efter gældende lovgivning og mærket med tydelig dato for reparation. Vi har eget værksted, men hvis det passer dig bedst, at vi udfører reparationen direkte på byggepladsen, kan vi sagtens løse den opgave.

 

Inden vi går i gang med reparationen af dit værktøj, giver vi et prisoverslag og rådgiver dig om, hvorvidt det bedst kan betale sig at udføre reparationen eller købe nyt. Nogle gange giver det bedst værdi at købe nyt værktøj, og i de tilfælde hjælper vi også meget gerne med at finde en god pris på dette. I bunden af denne side finder du en oversigt over de mærker, som vi forhandler.

Eftersyn og reparation af alt el-værktøj

 

Selvom vi er autoriseret servicepartner for RIDGID, udfører vi naturligvis også service og reparationer af (næsten) alle andre typer el- og trykluftværktøj på vores værksted eller på byggepladsen alt efter behov.

 

Som et eksempel kan vi nævne, at vi netop har indgået en aftale med Exact om servicering og reparation af deres rørskærer, som du kan se billeder af herunder. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan reparere eller servicere dit værktøj, er du meget velkommen til at give os et kald på tlf.nr.: 5767 6065

 

Vores biler kører rundt omkring i landet og efterser el-værktøj i overensstemmelse med Arbejdstilsynets love og bekendtgørelser vedrørende el-værktøj. Kontakt os for at aftale en tid.

Få et godt tilbud på professionelt værktøj

 

Vi forhandler produkter fra følgende mærker:

Ring mig op

Navn

Telefon

E-mail

Meddelelse

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk​