Transportkøl

Læs mere om KH OneStop her

Vores køleafdeling overtages pr. 1. november 2020 af KH OneStop

KH OneStop, forhandler og servicepartner for Thermo King og FrigoBlock i Danmark, overtager som et led i en styrkelse af aktiviteterne på Sjælland pr. 1. november 2020 transportkøl aktiviteterne fra Elektro Center ApS i Ringsted.

Læs mere om KH OneStop her

Hos Elektro Center er vi servicepartner hos Frigoblock, hvilket vi er stolte af.

Frigoblock er et meget eftertragtet køleanlæg til lastbiler, som har en stor kølekapacitet hvilket er meget relevant i f.eks. catering branchen hvor store mængder frostvare og kølevare skal transporteres. Køleanlægget kræver meget lidt vedligholdelse, bare rolig, vi hjælper dig.

Det der gør Frigoblock helt unikt ift. resten af markedet er at køleanlægget udelukkende er elektrisk drevet. Det fungere rent teknisk via en generator som bliver sat på lastbilens motor, som generer strøm til køleanlægget. I køleanlægget er der en fordamper indbygget i, hvilket betyder for dig at der ikke er noget der sidder i vejen for frostvarerne i lastbilen.

Hos Elektro Center er vi stolte Frigoblock servicepartner. Her er vi blandt andet ude hos vores gode kunder i Hørkram.

Køleanlægget fra Frigoblock kræver ikke megen vedligholdelse. Vi er mobil hos Elektro Center, det betyder vi kommer gerne ud til dig og servicerer dit anlæg.

BLIV RINGET OP