Salg og service af elværktøj

Salg og service af elværktøj

Hos Elektro Center Ringsted har vi samlet et team af højtkvalificerede reparatører med mange års erfaring inden for reparationer og lovpligtige serviceeftersyn af professionelt værktøj.

Selvom vi er autoriseret servicepartner for RIDGID, udfører vi naturligvis også service og reparationer af (næsten) alle andre typer el- og trykluftværktøj. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan reparere eller servicere dit værktøj, er du meget velkommen til at give os et kald på tlf.nr.: 5767 6065

Værktøjet bliver naturligvis efterset og repareret efter gældende lovgivning og mærket med tydelig dato for reparation. Vi har eget værksted, men hvis det passer dig bedst, at vi udfører reparationen direkte på byggepladsen, kan vi sagtens løse den opgave.

Inden vi går i gang med reparationen af dit værktøj, laver vi et prisoverslag og rådgiver dig om, hvorvidt det bedst kan betale sig at udføre reparationen eller købe nyt. Nogle gange giver det bedst værdi at købe nyt værktøj, og i de tilfælde hjælper vi også meget gerne med at finde en god pris på dette.

Bosch har altid været anerkendt som værende kvalitet. Det tør vi godt stå indefor.

bosch elektrocenter

Siden januar 2010 har vi hos Elektro Center været landsdækkende og autoriseret serviceværksted for FEIN produkter.

fein service partner
RIDGID aut. servicepartner

Elektro Center samarbejder med alle de førende leverandører af elværktøj.

Vi er certificeret servicepartner hos f.eks. RIDGID og Fein, og forhandler bla. også Bosch. Tøv ikke med at komme forbi med dit værktøj hvis ikke det fungere. Kan det laves så kan vi klare det. Du kan også ringe til os på 57676065 og få mere information.