Varmepumper

Varmepumper og aircondition

Der er mange fordele ved en varmepumpe, udover det er en billig energikilde. Mængden af støv og fugt partikler reduceres, samt du får et bedre indeklima.

Vi fører et stort udvalg af Mitsubishi og Panasonic varmepumper. Tag en dialog med os og hør hvilke pumpetyper, der dækker dine behov. En varmepumpe kan også bruges som aircondition, hvilket er at foretrække om sommeren.

En varmepumpe er sammenlignet med andre alternativer en billig løsning. Den er også nem at montere. En varmepumpe fanger varmen udenfor huset og skyder den ind i huset. En varmepumpe bruger en tredje- til en fjerdedel mindre strøm end traditionelle radiatorer gør. Velegnet til sommerhuse og mindre huse idet der er begrænset rækkevide. Kan også bruges som aircondition og forebygger skimmelsvamp.

Kontakt os på 5767 6065 og hør nærmere om en varmepumpe til din bolig

Med en Mitsubishi varmepumpe er der mulighed for styring via app. Kendt for god kvalitet og lang holdbarhed

Mitsubishi varmepumper er godt isoleret så matcher det klima vi har i norden. Effektivt ned til -35 grader.

BLIV RINGET OP

Sådan fungerer en varmepumpe

En luft til luft varmepumpe består af to dele: en indvendig del og en udvendig del.

Den indvendige del monteres det sted i huset, hvor behovet for opvarmning er størst mens den udvendige del monteres udenfor huset. Vi sikrer at den bliver placeret et sted, hvor den er mindst synlig.

En varmepumpe fungerer faktisk som et omvendt køleskab. Den opsamler den naturlige varme, der er i luften udenfor (året rundt) og sender den ind i huset, hvor den bliver blæst ind og giver god varme.

En varmepumpe kan også på varme sommerdage bruges til nedkøling. Det forudsætter dog ofte at den udvendige del bliver placeret i skyggesiden, for at undgå at den blæser varm luft ind.

varmepumpe ringsted elektro center